What's Going On SpongeBob

Tuesday, 3 January 2012

Holiday Is Over !!!!

cuti suda habis laaa...but saya ada beberapa hari lagi cuti bha...lepas tu 9hb ni pendaftaran la pula masuk pegi teknik...kadang2 tida sabar betul mau masuk sekolah baru ni...tapi pandai takut juga tiba2...kepada yang start sekolah 4hb 2012 (besok) selamat bersekolah la jawabnya ahahahah :)

Wednesday, 14 December 2011

Harapan yang tidak kesampaian~!!!

 
HELLO~!!! harapan saya....saya mau tengok sampai habis semua episod HOTD(Highschool of the dead) tapi tiada masa la pula...baru tengok tiga episod ahahaha...ketinggalan betul saya ni....tapi mungkin harapan saya boleh jadi kenyatan...itu pun kalau la saya ada masa mau tengok semua episod...saya harap saya dapat :)

My new bag :) SUPREME BRO~!!!


ini la...beg idaman saya lama suda ni...saya minta beli akhirnya dapat juga ahahah...thanks too my mama sebab kasi beli  heheheh :)

Teman Tidurku~!!!


HELLO...HELLO~!!! ni la kawan saya time tidur...somel kan hehehe...dorang nih ada nama...yang kecil tu namanya sii domo kesil ahahaha...yang besar tu namanya sii domo basar senang seja kan kena bagi nama ikut saiz seja...ahahah sii kesil tu berasal dari Labuan...yang sii basar pula berasal dari KK...macam mana saya boleh dapat ini 2 ekor??? biar saya cerita...mula dari sii kesil dulu la...pada suatu hari...saya berjalan2 dengan family lepas tu pegi kedai coklat...tiba2 saya jumpa sii kesil...terus minta beli la dengan my mama tamat...cerita sii basar pula...pada suatu petang di KK...saya jalan2 with my aunty...lepas tu aunty saya tanya kaw mau tu domo besar ka biar aunty kasi beli??? saya cakap ndak payah la...terus kena paksa...saya pun ambil seja ahahah...itu la cerita dia...ahaha :)

Tuesday, 13 December 2011

My First Pizza,,,made by me la kan...heheheh :)

Dengan jujur dan iklas dari hati...hahaha sebenarnya ini pizza lama suda saya buat...hehehe tidak juga telampau lama la...dalam bulan 11 lalu...teda masa punya pasal tula sekarang baru upload...ahahahah
Dengan jujur lagi...pizza saya yang first nih ada keras sikit seja bukan banyak pun...keras2 pun habis juga kena makan...ahahah tapi sekarang pro suda kunun...buat pizza ahahah :)

Monday, 12 December 2011

Me...ow :)

This is me~!!! klau mau kenal lagi dekat add seja di facebook , FB click seja ini jangan malu :) atau follow di twitter ka...sepa yang ada click yang ini sama juga jangan malu :) kalau suda click follow la kan....atau klau mau kenal lagi...lagi...lagi dekat call/sms seja 0148755580 (my number) heheheh... :)

胡夏Hu Xia- Na Xie Nian 那些年 pinyin lyrics

又回到最初的起点
you hui dao zui chu de qi dian
记忆中你青涩的脸
ji yi zhong ni qing se de lian 

我们终于来到了这一天
wo men zhong yu lai dao le zhe yi tian
桌垫下的老照片
zhuo dian xia de lao zhao pian
无数回忆连结
wu shu hui yi lian jie
今天男孩要赴女孩最后的约
jin tian nan hai yao fu nuu hai zui hou de yue

*又回到最初的起点
you hui dao zui chu de qi dian
呆呆地站在镜子前
dai dai de zhan zai jing zi qian
笨拙系上红色领带的结
ben zhuo ji shang hong se ling dai de jie
将头发梳成大人模样
jiang tou fa shu cheng da ren mo yang
穿上一身帅气西装
chuan shang yi shen shuai qi xi zhuang
等会儿见你一定比想像美
deng hui er jian ni yi ding bi xiang xiang mei

好想再回到那些年的时光
hao xiang zai hui dao na xie nian de shi guang
回到教室座位前后 
hui dao jiao shi zuo wei qian hou
故意讨你温柔的骂
gu yi tao ni wen rou de ma
黑板上排列组合 
hei ban shang pai lie zu he
你舍得解开吗
ni she de jie kai ma
谁与谁坐他又爱著她
shei yu shei zuo ta you ai zhe ta

那些年错过的大雨
na xie nian cuo guo de da yu
那些年错过的爱情
na xie nian cuo guo de ai qing
好想拥抱你 
hao xiang yong bao ni
拥抱错过的勇气
yong bao cuo guo de yong qi
曾经想征服全世界
ceng jing xiang zheng fu quan shi jie
到最后回首才发现
dao zui hou hui shou cai fa xian
这世界滴滴点点全部都是你
zhe shi jie di di dian dian quan bu dou shi ni

那些年错过的大雨
na xie nian cuo guo de da yu
那些年错过的爱情
na xie nian cuo guo de ai qing
好想告诉你 
hao xiang gao su ni
告诉你我没有忘记
gao su ni wo mei you wang ji
那天晚上满天星星
na tian wan shang man tian xing xing
平行时空下的约定
ping xing shi kong xia de yue ding
再一次相遇我会紧紧抱著你
zai yi ci xiang yu wo hui jin jin bao zhe ni
紧紧抱著你
jin jin bao zhe ni

Repeat from *
那些年错过的大雨
na xie nian cuo guo de da yu
那些年错过的爱情
na xie nian cuo guo de ai qing
好想拥抱你 
hao xiang yong bao ni
拥抱错过的勇气
yong bao cuo guo de yong qi
曾经想征服全世界
ceng jing xiang zheng fu quan shi jie
到最后回首才发现
dao zui hou hui shou cai fa xian
这世界滴滴点点全部都是你
zhe shi jie di di dian dian quan bu dou shi ni

那些年错过的大雨
na xie nian cuo guo de da yu
那些年错过的爱情
na xie nian cuo guo de ai qing
好想告诉你 
hao xiang gao su ni
告诉你我没有忘记
gao su ni wo mei you wang ji
那天晚上满天星星
na tian wan shang man tian xing xing
平行时空下的约定
ping xing shi kong xia de yue ding
再一次相遇我会紧紧抱著你
zai yi ci xiang yu wo hui jin jin bao zhe ni
紧紧抱著你
jin jin bao zhe ni 

this is the link for the song :)